top of page
Organic Vegetables

 Οι υπηρεσίες μας

Με σεβασμό και υπευθυνότητα παρέχουμε μέσω προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού τις κατάλληλες μετρήσεις με στόχο τη σωστή στοχοθεσία και τη στενή παρακολούθηση της εξέλιξης της παρέμβασης.

Η ομάδα μας είναι άριστα καταρτισμένη στην επιστήμη της διατροφής & διαιτολογίας και υποστηρίζει περιστατικά σε

  • όλα τα στάδια της ζωής,

  • παθολογικές καταστάσεις,

  • προετοιμασία πρωταθλητισμού

  • φυτοφαγία και όλες τις εκφάνσεις της,

  • ρύθμιση σωματικού βάρους και

  • διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Υπηρεσίες: Services
Ανώνυμο σχέδιο.png

Πρεσσοθεραπεία

Η Πρεσσοθεραπεία (γνωστή ως pressotherapy)  είναι μια εντελώς ακίνδυνη μέθοδος για λεμφική αποσυμφόρηση, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα, με στόχο την μείωση των κατακρατήσεων. Η Πρεσσοθεραπεία βοηθά σε μεγάλο βαθμό τα οιδήματα σε γυναίκες με έντονες ορμονικές διαταραχές (προεμμηνορυσιακό σύνδρομο, εμμηνόπαυση) για να βελτιώσουν την κατακράτηση υγρών. Επιπλέον, ενδείκνυται για άτομα που έχουν πρόβλημα κυτταρίτιδας, σπασμένα αγγεία ή ευρυαγγείες, που κάνουν καθιστική ζωή ή που εργάζονται με βραδινές βάρδιες. Επιπρόσθετα βοηθά στην αποσυμφόρηση των μυών από την συσσώρευση γαλακτικού οξέος μετά την άσκηση αλλά και σε εγκύους που υποφέρουν από έντονα πρηξίματα στα κάτω άκρα.

Σύσταση Σώματος

Η Tanita MC 580 αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια των επαγγελματικών
ζυγών των γραφείων μας. Γρήγορη ανάλυση της τμηματικής σύστασης σώματος για κάθε χέρι, πόδι και
κορμό. Με τη βοήθεια της βάζουμε πιο σαφείς στόχους και αξιολογούμε την εξέλιξη της προσπάθειας.

MC-580.jpg
Στιγμιότυπο 2021-07-11, 21.41.11.png

Σύσταση Σώματος

O λιπομετρητή Νέας Γενιάς Seca 555 mBCA παρέχει υψίστης διαγνωστικής σημασίας αποτελέσματα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, σε επίπεδο Gold Standard.  Ανιχνεύει οιδημάτα, καταστάσεις αφυδάτωσης, μετρά τον όγκο του σπλαχνικού λίπους, κάνει τμηματική μυϊκή ανάλυση και υπολογίζει το ποσοστό του λίπους του σώματος. Με αυτά τα δεδομένα αυξάνεται η κινητοποίηση του θεραπευόμενου και η αξιολόγηση της παρέμβασης γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Δερματοπτυχομέτρηση

Η δερματοπτυχομέτρηση αποτελεί τη μέθοδο αναφοράς μέτρησης υποδόριου λίπους. Το Harpenden είναι το δερματοπτυχόμετρο αναφοράς λόγω της υψηλής αξιοπιστίας του. Ενδύκνειται για αθλητές και άτομα με χαμηλά επίπεδα λιπώδους ιστού.

harpenden-2.jpg
Business Meeting
Meeting with Clients
On a Tablet

One to one Session

1 άτομο
40 λεπτά

Ατομική συνεδρία που περιλαμβάνει διατροφική αξιολόγηση, συζήτηση και στοχοθεσία. Έπειτα ακολουθεί συμβουλευτική ή/και σύνταξη διαιτολογίου.

Group Session

2+ άτομα
1+ ώρα

Ομαδική συνεδρία που εξυπηρετεί άτομα που ζουν μαζί (οικογένειες - ζευγάρια κτλ). Περιλαμβάνει όλα τα στάδια της ατομικής όμως τα διαιτολόγια καταρτίζονται σύμφωνα με τις κοινές προτιμήσεις των θεραπευόμενων με στόχο την διευκόλυνση στην προετοιμασία των γευμάτων.

On line Session

30 λεπτά

Απομακρυσμένη συνεδρία μέσω skype, zoom, viber κτλ. Εξυπηρετεί άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν και όσους ζουν σε άλλο τόπο.
Η αποτελεσματικότητα της παρέμβασης δεν μειώνεται εφόσον υπάρχουν κατάλληλα εργαλεία ώστε να γίνει απομακρυσμένα η διατροφική αξιολόγηση.

Έπειτα από τη διατροφική αξιολόγηση, θα συζητήσουμε τις ανάγκες και προτιμήσεις σας, θα ορίσουμε τους στόχους και το κατάλληλο χρονοδιάγραμμα και θα συντάξουμε από κοινού το διατροφικό σας πλάνο. 
Η προσέγγιση είναι πάντοτε εξατομικευμένη με στόχο τη διατροφική διαπαιδάγωγηση και την ισορροπημένη διατροφή.

Υπηρεσίες: Services
bottom of page